top of page

ervaringen

“Stelt de juiste vragen en laat mijzelf tot een antwoord komen”

 

Gabriella heeft veel deskundigheid en empathisch vermogen. De oplossing van vragen die ik haar stel liggen zoals ze aangeeft in mijzelf. Ze luistert met veel aandacht, stelt de juiste vragen en laat mijzelf tot een antwoord komen.  

`

I. (v)

“Door jou energie te voelen, kon ik mijzelf echt beter voelen en sterker mijzelf zijn”

 

Je hebt me geleerd dat het heel goed in om voor jezelf te zorgen. Hoe dan ook, wanneer dan ook! En zelfs wanneer je het vreselijk eng vindt, toch doet. Je maakt bewuste keuzes en je wilt jezelf graag kennen, verkennen en erkennen. Door jouw energie te voelen, kon ik mijzelf echt beter voelen en sterker mijzelf zijn. Echt een tijd terug dat me dat goed gelukt is.

 

D. (v)

“Zonder woorden of specifieke handelingen merk je dat ze iets doet in je energie” 

 

Gabriella is een echte space holder. Ze is aanwezig in het moment, straalt rust uit en luistert met aandacht. Zonder woorden of specifieke handelingen merk je dat ze iets doet in je energie. Ze weet je feilloos terug bij jezelf te brengen. Met haar NLP achtergrond (mindset) en haar heldere intuïtie heeft ze een mooie combi te pakken. Daarnaast is ze gewoon een heel fijn persoon om mee te werken. 

 

M. (v) 

“Weinig woorden, vooral gevoel” 

 

Weinig woorden, vooral gevoel. Bij Gabriella voelt het als thuiskomen. Je voelt je welkom en alles is oke. Geen oordeel.

Bijzonder wat stilte met je kan doen. Hoe je kunt verbinden met vrouwen die je aan het begin van de avond nooit hebt gezien. Zo veel herkenning. Zo veel verbinding. Kortom, WAUW!

 

C. (v) 

“Ik heb geen idee wat je doet in de energie, maar je doet het” 

 

Ik wil altijd veel begrijpen, maar bij jou heb ik het innerlijk weten mogen ervaren. Ik wilde graag meer rust ervaren, dichterbij mijn hart komen en dat ervaar ik nu. Je luistert, je vind niets gek en soms heb ik geen idee wat je doet in de energie, maar je doet het. Ik kom dichterbij mijn hart met je energie. Bijna geen woorden aan te geven haha.

Dankjewel lieve Gabriella!

 

K. (v) 

“Je bent zo lekker down to earth” 

 

Weetje wat ik zo tof aan jou vind? Je bent zo lekker down to earth. Met je humor maak je het luchtig. Thank u. 

 

E. (m) 

bottom of page